VinyPlus kunststof

Kwalitatief hoogwaardige onderhoudsarme gevelbekleding en dakranden.

Een woning moet een stijlvol en aantrekkelijk karakter hebben, maar tegelijk ook duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij zijn. VinyPlus biedt uitkomst voor gevels en dakranden.
De duurzame gevelbekleding is gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: rabatdelen, rondkant modellen en boeidelen. Het kleurenpalet bestaat uit verschillende uni kleuren en houtstructuren en is nu uitgebreid met uniekenerfstructuren. Gevelpanelen krijgen hiermee een realistische natuurlijke uitstraling en zijn niet van echt hout te onderscheiden.

Daken en goten moeten bestand zijn tegen elk weertype. Het zijn de meest kwetsbare onderdelen van een woning. Houten voorzetstukken die eendakgoot beschermen zijn ook kwetsbaar. Kies daarom voor de dakrandpanelen van vinyPlus.
De boeidelen beschermen een woning tegen alle weersinvloeden. De dakrandpanelen zijn ommanteld met een buitenkwaliteitstructuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. Dit eenvoudige boeideelsysteem sluit perfect aan bij het VinyPlus programma. De panelen zijn licht in gewicht, snel en envoudig te monteren en zijn onderhoudsvrij. Zo wordt wonen echt genieten! 

Maak onderstaand uw keuze uit één van de productcategorieën van VinyPlus.